Creació

Després de la immersió a Blank a través de la descoberta, el debat i una visita a l’exposició en la que potser haureu pogut compartir experiències i visions amb l‘artista, en aquesta pàgina hi trobareu la proposta de creació.

Abans de començar: 

  • Recordeu què heu fet a la sessió anterior i poseu-ho en comú. 
  • Torneu a fer els grups de 4 persones per seguir amb el procés. 
  • Heu de tenir paper, bolígrafs, ordinadors i/o dispositius mòbils amb accés a la pàgina web del dispositiu per poder veure de manera autònoma els continguts. 

VÍDEO 1.  Per començar, podeu veure aquest vídeo en què l’equip educatiu fem balanç de tot el procés i us encoratgem a tirar endavant amb una proposta de creació. 

Com heu vist, la proposta que us fem és oberta, és a dir, parteix dels vostres interessos i del que tingueu ganes de fer. Tot i així, us fem alguna proposta més concreta per si necessiteu idees. 

Voleu algunes idees més concretes? Aquí us en deixem, per si us inspiren!

  • Podeu revisar els vostres àlbums familiars de viatges (en vídeos i/o en fotografies, revisar les veus i les imatges) i fer una composició artística a partir d’aquí, seguint un procés similar al que ens presenta la Lurdes. 
  • Podeu fer recerca a les xarxes socials (les pròpies o les d’altres) i veure què s’hi penja i de quina manera es mostra a la resta. 
  • Podeu utilitzar els hashtags que hi ha a l’exposició Blank i jugar amb els seus significats. 
  • Podeu reconstruir un diàleg visual a partir de recuperar una conversa de whatsapp amb algú proper a vosaltres.

VideoSafari98-Seq01

© Lurdes R. Basolí

Recursos complementaris: 

Obres d’altres artistes: 

Artistes de referència del continent africà : 

Prepareu la sessió següent!

Heu arribat al final del Dispositiu. Ara caldrà dedicar 10 minuts a una petita avaluació. Trobareu l’accés als formularis a la pàgina de la següent sessió! 

ACCÉS A LES SEGÜENTS SESSIONS:

Tancament