Benvinguts i benvingudes a la pàgina del  Dispositiu Pedagògic de l’exposició  Fantasma 77

DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA EDUCATIVA

La proposta educativa de l’exposició pren el format d’un Dispositiu Pedagògic, que ofereix la possibilitat de treballar els continguts en un espai extern a la sala d’exposicions (aules, espais o equipaments educatius de tot tipus) a partir d’una part virtual d’accés lliure, amb material inèdit i exclusiu, propostes dinàmiques i una guia educativa i de dinamització. 

El Dispositiu es concep com un procés de descoberta, estimulació i creació amb la voluntat de generar un procés col·lectiu d’aprenentatge i creació cultural a partir dels continguts de l’exposició. 

L’equip educatiu de l’Espai d’Arts s’encarrega de fer l’acompanyament al llarg de tot el dispositiu: fa el seguiment de les inscripcions, del desenvolupament del dispositiu (en la seva forma virtual i presencial)  i és present en les visites dinamitzades a l’exposició (en cas d’haver accedit a la modalitat corresponent). 

A QUI S’ADREÇA LA PROPOSTA EDUCATIVA?

El Dispositiu Pedagògic Primària i Famílies s’adreça als centres educatius de primària de la ciutat de Granollers. També pot ser desenvolupat per part d’altres equipaments, serveis, centres artístics o estudis no reglats que ho requereixin, amb inscripció prèvia. 

El Dispositiu Pedagògic Secundària i Comunitat s’adreça, principalment, a alumnat de Batxillerat de centres de la ciutat de Granollers i comarca, estudis d’adults i estudis artístics. També pot ser desenvolupat per part d’altres equipaments, serveis, centres artístics o estudis no reglats que ho requereixin, amb inscripció prèvia. 

INSCRIPCIONS

Per accedir al dispositiu i a qualsevol de les seves modalitats cal fer la inscripció a través dels formularis web. Una vegada realitzada la inscripció, l’Espai d’Arts es posarà en contacte amb els equipaments inscrits per concretar necessitats i fer arribar tota la informació necessària per iniciar el dispositiu. 

>> Formulari d’inscripció per a primària i famílies.

        >> Formulari d’inscripció per a secundària i comunitat.

 

MATERIAL DESCARREGABLE DISPOSITIU PEDAGÒGIC SECUNDÀRIA I COMUNITAT

Guia d’ús del Dispositiu Pedagògic Fantasma 77

Estirant del fil. Document de recursos per ampliar els continguts. 

ACCÉS A LES SESSIONS:

Descoberta

Estimulació

Creació

Tancament

Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 4.0 Internacional