BENVINGUTS I BENVINGUDES AL DISPOSITIU PEDAGÒGIC SPIRIT DE L’EXPOSICIÓ BLANK DE LURDES R. BASOLÍ

IMAGEN WEB CAP 7

La proposta educativa de l’exposició pren el format del Dispositiu Pedagògic Spirit que ofereix la possibilitat de treballar els continguts a l’aula a través d’un espai virtual d’accés lliure (a Instagram) on shi poden trobar càpsules audiovisuals i eines pedagògiques per a la dinamització dels diferents processos d’aprenentatge juntament amb un acompanyament de l’equip educatiu de l’Espai d’Arts.

Spirit és un programa educatiu virtual que té com a objectiu activar una comunitat virtual en la qual participin famílies, institucions educatives i artistes facilitadors. Spirit vol desenvolupar processos creatius dins el pensament visual, de manera individual i col·lectiva. S’utilitzen eines diverses com a artefactes tecnològics com per exemple arxius i materials reciclats de fàcil accés.

El Dispositiu Spirit que oferim en aquesta proposta educativa està plantejat per abordar processos de descoberta, estimulació i creació amb la voluntat de generar un procés col·lectiu d’aprenentatge i creació cultural a partir dels continguts de l’exposició Blank de Lurdes R. Basolí.

El dispositiu Spirit s’adreça, principalment, a alumnat de primària de centres de la ciutat de Granollers. També es pot seguir per part d’altres equipaments, centres artístics o estudis no reglats que ho requereixin, amb inscripció prèvia. 

Guia educativa

La guia educativa consta de les següents parts:

  • Proposta expositiva de Blank
  • Dispositiu pedagògic Spirit de Blank
  • Modalitats de la proposta pedagògica
  • Proposta concreta a l’aula
  • Referències i contactes

Accés al dispositiu audiovisual pedagògic Spirit.