Objectiu de l’activitat:

Donar suport a les biblioteques escolars dels centres en l’àmbit dels recursos d’informació.

Descripció breu de l’activitat:

Servei de préstec de documents ofert per Biblioteques de Granollers als centres educatius de la ciutat per un període de temps determinat. Diferenciem tres tipologies de lots:
1. Lots temàtics. Conjunt de documents sobre un tema concret, seleccionat pel centre educatiu, del fons de Biblioteques de Granollers.

2. Lots d’un títol concret. Nombre d’exemplars d’un títol concret seleccionat pel centre educatiu. 3. Lots “caixes de contes”. Conjunt d’àlbums il·lustrats seleccionats per Biblioteques de Granollers amb l’objectiu de treballar un tema concret al centre educatiu.

Nivell educatiu al qual s’adreça:

Educació Infantil. P3, Educació infantil. P4, Educació infantil. P5, Educació primària. 1r, Educació primària. 2n, Educació primària. 4t, Educació primària. 5è, Educació primària. 6è, ESO. 1r, ESO. 2n, ESO. 3r, Postobligatoris. PQPI, Postobligatoris. Batxillerat, Postobligatoris. Cicle formatiu de grau mitjà, Postobligatoris. Cicle formatiu de grau superior.

Temporalització:
Calendari: De setembre a juny

 

L’organitza:

Biblioteques de Granollers

Preu: Gratuït, excepte lot títol concret: 1,50 euros per exemplar.

Persones de contacte:

Pilar Llorens (Biblioteca Can Pedrals). Tel.: 93 879 30 91. llorenspp@diba.cat.
Glòria Gorchs (Biblioteca Roca Umbert). Tel.: 93 860 44 50. bru@ajuntament.granollers.cat.

El préstec de documents es farà amb el carnet del centre educatiu. És indispensable portar el carnet de l’entitat per poder fer el préstec. En el cas de no disposar del carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals, poden sol·licitar el formulari a la biblioteca. Els centres interessats poden sol·licitar el llistat de lots disponibles i la normativa de préstec.

Activitat oberta a grups de fora de Granollers: No