Does one really know what to incorporate as part of your Using the web Editor curriculum vitae? See lots of Using the web Editor resume illustrations to discover the most impressive structure, verbs, and fonts to utilize write my essay.

Per segon any consecutiu, al llarg del curs 2017-18 prop de 180 alumnes i professors de cinc instituts de la ciutat han participat en el projecte Booktràiler, organitzat per la Biblioteca Roca Umbert i la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert. L’objectiu del projecte és experimentar amb les possibilitats narratives dels diferents llenguatges, passant del llenguatge literari al visual: extreure la història llegida en un llibre i reformular-la per ser presentada en forma de curt cinematogràfic.

La proposta, que es vincula amb les àrees de llengua i literatura i  amb visual i plàstica, oferia la possibilitat de conèixer el procés de realització dels booktràilers a partir de la lectura i anàlisis d’una novel·la juvenil.

El projecte Booktràiler s’ha estructurat en dues fases:

  • En una primera part es proposa la lectura i posterior posada en comú d’una novel·la juvenil, com seria un clàssic club de lectura.
  • I en una segona part es proposa de realitzar un booktràiler sobre el llibre treballat.

Les sessions han estat dinamitzades per una professional de la dinamització lectora, Mon Mas, i per una professional de l’àmbit audiovisual i les xarxes socials, Paula G. Monar.

El projecte, que anava dirigit a alumnes de 1r o 2n dels instituts de Granollers i implicava un total de 8 sessions d’1 hora, ha comptat amb la participació de 5 instituts de la ciutat: Celestí Bellera, Escola Pia, Marta Estrada, Antoni Cumella i Escola Municipal del Treball, amb uns 30 alumnes per centre.

Els booktràilers resultants s’han presentat a la sala Naub1 de Roca Umbert i estan publicats al canal de Youtube de la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert.