Ràdio Granollers ha implementat la Fórmula-Granollers a la seva graella, una nova fórmula musical que fuig de la tradicional fórmula de cançons comercials i del protagonisme de la música anglosaxona, per aconseguir més qualitat. L’eix vertebral del disseny, a càrrec dels vallesans Miqui Puig i Donat Putx, es basa en música pop, rock i cançó clàssica i moderna de tot el món, amb un focus especial per la música feta a casa.

La nova graella ha tingut molt present les franges d’emissió de la selecció musical i per això ha adaptat l’estil i el tempo de música a cada una de les hores i dies de la setmana. Per aquest motiu, de dilluns a divendres d’1 a 2 de la nit hi haurà música Jazz, seguit de cançons tranquil·les, Down Tempo, fins a les 6 del matí. Dissabte i diumenge, en canvi, el Down Tempo no s’iniciarà fins les 4 de la matinada, després d’una selecció de música disco i electrònica.

Aquesta innovadora selecció es basa en més de 2.000 cançons que ja estan sonant en antena, però la previsió és doblar aquest nombre a curt termini. A banda del grapat de cançons programades, el plantejament de la nova fórmula fa que hi hagin menys repeticions.

La selecció de temes inclou cançons dels anys seixanta, setanta i vuitanta, música de països llatinoamericans com Brasil i Jamaica, rock dels anys cinquanta fins a finals del segle XX, rumba catalana, soul i una selecció més tropical de països africans. “Són musiques amb segell, amb una petja de qualitat que busca en els artistes i en les cançons, sense importar d’on venen o quin estil practiquem, que busquen el gaudir dels nostres oïdors”, diu el músic i compositor Miqui Puig, que ha estat al capdavant del projecte amb el suport del crític musical Donat Putx, per encàrrec de Granollers Audiovisual, SL, empresa gestora de Ràdio Granollers.