Ràdio Granollers farà un programa especial aquest diumenge al vespre per seguir al detall el resultat de les eleccions municipals de Granollers. El programa, conduït pel periodista Paco Agudo, començarà a 2/4 de 9 del vespre i acabarà quan es coneguin els resultats definitius i s’hagin fet les pertinents valoracions, probablement més enllà de les 11 de la nit.

Ràdio Granollers ha preparat un ampli desplegament per seguir la jornada electoral amb cinc línies XDSI a cada una de les seus dels partits amb representació al consistori durant el mandat 2011 i 2015 (PSC, CiU, PP, ERC-AM i ICV-EUiA) i la unitat mòbil que es mourà per les seus de la resta de partits que concorren a les municipals (Crida per Granollers-CUP, VOX – Partit Família i Vida, Ciutadans i Guanyem Granollers).

Durant el programa, s’informarà dels resultats parcials de les eleccions i es faran entrevistes als candidats i persones de les llistes electorals per fer valoracions. El professor d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona, Àngel Casals, i el procurador dels tribunals i exregidor de l’Ajuntament de Granollers, Ramon Daví, ens acompanyaran als estudis per comentar els resultats de les eleccions municipals.

Podreu seguir el programa a través del 107.6 de la FM i en streaming per www.radiogranollers.cat. També s’informarà dels resultats a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #MunicipalsGranollers i els oients podran comentar i opinar també amb aquesta etiqueta.

Per acabar el programa especial, un cop es conegui el 100% de l’escrutini, descobrirem en directe l’aposta dels nou candidats a l’alcaldia de Granollers a ‘La travessa dels candidats’ que els mateixos alcaldables han fet sobre el nombre de regidors que obtindrà cada un dels partits, a petició de Ràdio Granollers.