Els grups infantils de l’Esbart dansaire de Granollers, entitat resident a Roca Umbert Fàbrica de les Arts, presenten el seu tercer espectacle de gran format, Ballant al cel, com un estel acompanyat d’un llibre homònim, editat per l’editorial Alpina.

Ballant al cel, com un estel -tant l’obra com el llibre- té com a fil conductor la figura de l’Estel, una adolescent a la recerca del que ella creu que és el moment més feliç de la seva vida. L’obra ha comptat amb la col·laboració d’Albert Juvany, escriptor i responsable del guió de l’espectacle i del llibre, de Elena Frauca, il·lustradora granollerina, creadora de la imatge de la història, de Marçal Ramon, músic granollerí i exballador de l’Esbart dansaire, i Marcel Casellas, autors de les composicions tradicionals que hi apareixen.

L’espectacle, que comptarà amb l’actuació d’una quarantena d’infants d’entre els 4 i els 15 anys, es podrà veure a la Sala Gran del Teatre Auditori el proper diumenge, dia 9 d’abril (18 h).

El llibre, que inclourà el CD de l’espectacle, es podrà adquirir a un preu de 12 euros el mateix dia de la representació, al Teatre, el 9 d’abril, data en què també començarà la venda a les llibreries.