Oberta la convocatòria, fins el 30 de setembre, de creació, producció i difusió a projectes en l’àmbit de les arts visuals i la imatge de Roca Umbert Fàbrica de les Arts. Aquest dijous s’ha presentat aquesta convocatòria adreçada a persones d’arreu a títol individual o col·lectiu, sense límit d’edat o nacionalitat.

Es tracta de 8 ajuts econòmics repartits en tres modalitats: artistes visuals, performance i comissariat, i els projectes hauran d’estar vinculats a les següents temàtiques: memòria ferida, infiltració i/o apoderament. L’objectiu és regular la selecció dels projectes en el camp de les arts visuals i la imatge que accediran als ajuts de suport a la creació, producció i difusió artística contemporània a Roca Umbert.

Es crearan tres comissions de selecció dels projectes presentats que també faran seguiment i valoració dels projectes. Formen part del jurat, entre d’altres, Joan Fontcuberta, artista resident a Roca Umbert, i professionals independents al jurat amb la voluntat de donar major transparència.

* Consulta la convocatòria aquí.
Les persones que desitgin participar en aquesta convocatòria hauran d’enviar un dossier (PDF) amb la  informació requerida al correu electrònic gestio@rocaumbert.cat